Bara en tanke...

Jag har tänkt lite. Går livet bara ut på att jobba? Först dagis och förskola. Kanske inte så mycket man gör där man anstränger sig men det skulle ändå vara skönt att bara vara hemma istället för att behöva gå upp tidigt. Sedan mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet och jobb. Sen pension och döden. Vad går livet egenterligen ut på??
Bara en tanke. Dagen: Idag har jag inte gjort så mycket. Bara slappat och tagit det lungt.

Fredag!

Änterligen fredag!
Nu ska jag bara ta det lite lungt. Ska kolla på en film vi har hyrt, en komedi.
Måste hålla mig vaken till minst 00.30. Det kanske kommer vara ett problem för jag är typ alltid trött på fredagar. Men ska möta min lillasyster från bussen som har varit vid idol. Så måste gå ut också. Det suger. Ska först kolla på idol och sedan filmen. Så jag håller mig nog vaken.
Ses :D

Hej på er!

Hejsan!
Idag var dagen ganska bra.
Vi gjorde pizza på hemkunskapen som blev jättegod. Och våran sista lektion var inställd. Så det var skönt och vi slutade tidigare.
Och skolmaten var också god, det var tacos. Inte så mycket mer att säga. Kanske kommer på något sedan. Men inte just nu...
Hej då :)

Dagen idag då

Idag har jag haft en tråkig dag. Allt verkade gå så segt. Det kändes som om klockan stog stilla. Vet inte varför. Men allt gick så långsamt. Så jag är nog ganska trött. Tror jag. Orkar bara inte bry mig.
Nu ska jag försöka rita något. Men jag är inte så bra på det så det hammnar nog i soptunnan sen när det är klart ändå.
Och jag ber om ursäkt för att det jag skriver idag inte är så intressant men jag lovade att blogga. Och jag kommer inte på om vad.
Så hej då :)

Gick inte så bra...

Nu är det gjort och inte av mig. Såg bara en massa nummer och siffror. Fattar noll. Men mina systrar Malin och Johanna hjälpte mig såklart. Tur annars skulle det inte ha hänt något.
Hej då :)

Förlåt...

Okej, så jag har alltid fått hjälp av mina systrara med att byta design. Så jag suger på det. Fattar inte så mycket vad man ska göra för dom byter sidor hela tides så jag hinner inte med. Så nu kan det hända att jag råkar förstöra bloggen. Vilket jag hoppas inte kommer hända. Men med mig vet man nog aldrig :P Så jag kollar sen om den blev förstörd eller inte. Men om den blir det... Förlåt :P

Hej på er!

Först vill jag be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag har inte haft så mycket tid eller något att blogga om. Jag har ganska dålig fantasi :D Lovar att jag ska bli bättre på det.
Idag fick vi våra omdömmen. Jag vart nöjd för att jag fick alla nej. ( Det är bra ) Så jag ligger bra till i skolan. Har skypat lite med Elin och jobbat tagit det lite lungt. I Måndags ( Igår ) redovisade jag min bild på bilden. Vart inte så jätte nöjd men det funkar. Är jättetrött på vädret!!! Kan det inte bara börja snöa utan vidare... Det måste väl inte vara iskallt först, man tröttnar ju.
Hej då, Ses imorron :P

RSS 2.0